Over ons

Mijn naam is Rik Wolsink en ik ben de trotse eigenaar van ‘t Häöfken. Wij zijn een hoveniersbedrijf voor tuinadvies, tuinontwerp en tuinonderhoud. Wij kunnen beplanting in de grond zetten en een klein stukje aanleg realiseren. Grote projecten doen wij in samenwerking met onze partners. 

Een tuin voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen van zijn tuin kan genieten. Wij realiseren dakterrassen, compacte tuinen tot moderne stadstuinen en boerderijtuinen. Wij zijn actief in de regio Achterhoek voor particulier en bedrijf.

Verder staat ‘t Häöfken voor meer leven in de tuin door veel groen en natuurlijke materialen te gebruiken. Hierdoor is er meer ruimte voor vogels, vlinders en egels. Door meer groen aan te brengen in de tuin is er minder wateroverlast, omdat groene tuinen meer water vasthoudt. 

Door de combinatie van mijn vaardigheden, enthousiasme en creative ideeën wil ik degene zijn die u blij maakt met een passend advies, ontwerp of onderhoud van uw tuin.

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken? Dat mag gerust! Vul hieronder het contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!